Här kommer en riktigt snabb rätt, tar lika lång tid som pastan kokar. Välj dina grönsaker efter vad du har i kylen så blir det bäst och skinkan kan du byta ut mot kyckling eller så skippar du den helt
En stir-fry är nog den vanligaste vardagsmåltiden britterna lagar. I alla fall om man får tro grönsaksdisken där man kan plocka upp ett paket med färdigskurna wokgrönsaker komplett med sås eller färdigkokta nudlar
Idag säger jag god eftermiddag från en snöigt Småland. Ja, snön har för stunden lite uppehåll verkar det som, men den har vräkt ner hela förmiddagen, så nu har vi minsann snö här i alla fall
Idag tänkte jag tipsa om världens enklaste kycklingrecept. Beroende på hur mycket man kryddar såsen så är den ganska mild i smakerna och passar därför både stora och små
1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisning. 2. Chiligryta. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chili samt skölj och tärna paprika
Pajdegen. Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Låt stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt (det går fortare om man skär smöret i mindre bitar)