Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Slå över en burk krossade tomater, blanda runt allt i grytan ringla över olivoljan. 1 burk krossade tomater. 1,5 kilo) 1 grön paprika 1 rödpaprika 1 vitlöksklyfta 3-4 msk olivolja 1 burk krossade tomater Oregano Salt Svartpeppar Piffi allkrydda 6-8 färska svampar ( el en konservburk) 6-10 potatisar (i klyftor)
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen i 10 minuter. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen