0SHARESFacebookPinterestTwitter. I must admit I’m not big on Valentine’s Day. In Europe, it’s not that big of a deal and is just like Halloween something American that nobody is quite yet sure how to celebrate
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
De här havrechokladbollarna är försvinnande goda, och dessutom hyfsat nyttiga med kokossocker, vaniljpulver, rå kakao och glutenfria havregryn i smeten
Jag har bakat en längre tid endast glutenfritt och sockerfritt för att jag tycker att det är roligt att utmana sig själv och testa nya saker, inte för att jag är allergisk eller något
Här har vi resultatet på mina nötchokladrutor. Lite nostalgi som sagt för mig att äta dessa men jag får nog ändå erkänna att de inte slår min farmors men de är inte långt ifrån iallafall
Den här supersmarriga kakan har jag gjort en gång tidigare. Att jag gör samma kaka flera gånger hör inte till vanligheterna eftersom det alltid finns nya recept att testa, men vissa blir ju favoriter och förtjänar att bakas om och om igen
1. sett ugnen på 200 grader. 2. blanda smör äggula och socker bland sadan ner vetemjölet och havregrynen. 3. smöra formen som du her sedan ner pajdegen
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Hej allesammans,. Hoppas allt är bra med er. Jag ska alldeles strax sticka iväg och träna en timme och sen måste jag tvätta och packa lite grejer inför imorgon när jag och mina föräldrar ska åka upp till stugan
Hej på er,. Småkakor är ju så himla gott men ibland finns liksom inte tiden till att stå och rulla bollar, fylla med sylt och allt vad det nu kan vara så då är det himla smidigt att göra snittar
God morgon,. Så var måndagen här igen. Hoppas att helgen varit bra. Jag har lagat så mycket mat. Och bakat. Det kommer massor av goda recept framöver vill jag lova