Recept på degen finns --> här. När Elin kom förbi på Brunch häromdagen så hade jag pizzadeg kvar i kylen sen veckan innan, ja det klarar sig ett tag, så jag gjorde faktiskt vitlöksbröd på sista degbiten och jisses vad gott det vart
Jag tycker mycket om jackfruit och den har verkligen en kött-aktig textur. Den här gången använde jag tacokrydda och bbq-sås som smaksättning och serverade den med kokt ris
Hur gör du din bästa korv i ugn. Det var de här fyllda korvarna jag suktade efter i veckan. Inspirerad av både Kryddburken och Remsans bistro så blev det då äntligen dags
Nu är det dags för veckans receptutmaning för mig och Jenny´s matblogg igen. En påskbuffé kan ju innehålla så mycket och allt man föredrar blir ju till slut ett urval av allt gott man tänk och tittat på så jag vi är inte sämre än att vi bjuder på fler valmöjligheter och fler recept till just påskbuffén