Söndag igen. Helgen har gått fort som vanligt men vi har fått en hel del gjort. Har sått morötter tex, rensat lite i rabatterna och så har vi även gjort vårt svåra val av färg och tapeter till det nya huset
Kassler är något som går hem hos alla här hemma. Så enkelt att ha att göra med. Behövs inte kryddas, marineras osv och passar till det mesta som ris, pasta och potatis
Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Igår kväll åt vi fläskkotletter till middag. Den här maträtten är jätteenkel att göra, det enda man behöver är tid eftersom köttet tillagas i ugnen på låg temperatur under 1,5 timme
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
1. slå på ugnen på 225 grader. 2. Börja koka potatisen. 3. Bryn fläskkotletterna på båda sidorna så de får färg, salta och peppra efter smak medans du bryner dem
Lax är bland den enklaste maten man kan göra. Det smakar ju så gott bara som det är så det är inte så mycket som behöver tillsättas och jag brukar inte krydda för mycket för då tar kryddorna lätt över