Oj, det här blev en lång rubrik. Men jag måste ju skriva ut dess riktiga namn. =). De här läckra ostflarnen var en av tilltuggen vi hade till glöggfesten, hittade receptet i NA bara några dagar tidigare
Jag är tyvärr ingen fan av ädelost och har aldrig varit men det är min man så han fick göra ädelostkrämen till pepparkakorna när vi hade glöggfest förra söndagen
(12-14 bitar) Pajdeg. 3 dl vetemjöl6 st pepparkakor100 g smör3 msk vatten Fyllning. 1 bit ädelost (200 g)1 burk kesella (250 g)1 dl mjölk4 st äggNymald svartpeppar efter smakev salt Garnering
Tryck ut pajdegen och förgrädda pajskalet i 225 grader i ca 10 min. Grovhacka nötterna och vispa ägg, socker, sirap och kryddor till en jämn smet, tillsätt russin, nötter och mjöl
Varje år då vi anordnar glöggfest så försöker jag hitta något roligt och nytt recept och i år blev det detta men jag har inte följt receptet utan vi gjorde på vårt sätt