Glutenfritt,. Minichiafrallor med raw clementinmarmelad. Ikväll blev det bakning alltså. Jag gjorde minifrallor med chiafrön i, och till det en raw clementinmarmelad eftersom jag hade så himla mycket clementiner hemma
Jag gjorde som jag brukar och bytte ut vetemjölet till ett glutenfritt alternativ. Förra veckan hade vi lite kalas här hos oss och till det så hade jag bl
Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,det enda du behöver är glutenfri smördeg(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)lite uppvispat ägg och lite flingsalt
"Vardagskakor" finns i alla möjliga varianter och utföranden på olika bloggar och i olika kakböcker. Nåja, jag kallar väl mina för "varjedagkakor" då, med det lilla tillägget "nyttiga"
Dagens middag i dag blev glutenfria vårrullar, måste ge mig en klapp på axeln och berömma mig själv lite för dom här blev klart godkända, och resten av familjen tyckte att dom blev jätte goda, dom åt och såg nöjda ut600 gr nötfärs350 gr vitkål2 msk kalvfond2 tsk soya1 gul lökmatfett att steka ilite svartpepparrispapperolja att pensla rullarna medGÖR SÅ HÄR