1/2 dl
Fin skagenröra. Inte budget med 3 räkor i utan från fiskbil eller bra fiskdisk där de blandar sin egen röra med räkor och riktig majonäs. Det ska vara mycket räkor i en bra skagenröra.
Blanda försiktigt runt med händerna. krama lite med händerna så att det klumpar sig lite. Blanda runt och krama med händerna så att det klumpar sig lite
) Nu har jag äntligen haft lite tid och testat Hus utstickarna, Patchwork cutters bårder mm, Kitchen Craft Marshmallows fondant (som var väldigt god och superlätt att jobba med) och Metallicfärg silver som var väldigt smidig att använda i och med att den är färdigblandad så man bara kan måla direkt på =)
Italienska köttbullarBlanda 500 g nötfärs med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Tillsätt 1 ägg och 2 pressade vitlöksklyftor. Tillsätt därefter 1 tsk torkad basilika, 0,5 msk senap, 0,5 dl riven parmesanost, 2 msk tomatpuré och 1,5 dl matlagningsgrädde. Forma till bullar och stek i 2 msk olja. Stek i 2 msk margarin. OreganokötbullarBlanda 0,5 dl ströbröd med 1 dl vatten och låt svälla i tio minuter. Blanda väl och forma bullar som steks i 2 msk smör. Vitlöksdoftande köttbullarBlanda 500 g nötfärs med2 pressade vitlöksklyftor, 2 msk potatismjöl, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma till bullar och stek i 2 msk smör. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk tomatpuré. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk potatismjöl
Ett internationellt julbord med en blandning av olikasorters rätter. Tacoskal fyllda med äggröra och rökt lax toppad med rödlök och dill som Noven gjorde och var riktigt goda
Blanda i risvinägern som du har rört ihop med sockret. Vi gjorde tre olika sorter. Lägg sedan riset i vatten i 20 minuter. Låt det rinna av och lägg det i en gryta med 8 dl vatten. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. 20 minuter L
Det finns massor medolika i frysdisken. Jo förresten, nu far jag med osanning. Alla sorters kål är rena rama hälsobomben, och något vi ska äta ofta för att hålla oss friska och alerta
Pensla med uppvispat ägg. Blanda samman med citronskal och smaka av med salt. Bakad portabellosvampLägg svampen med undersidan uppåt i en ugnsfast form
Pajer med samma enkla grundrecept men medolika goda fyllningar är enkelt att förbereda, pajarna går utmärkt att äta antingen varma eller rumstempererade
Den här pajen klarar sig alldeles förträffligt på egen hand, som ensam vegorätt och tillsammans med någon sallad, men den är också ett perfekt inslag på julbordet bland skinka, prinskorv och köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.