Nötkött

Nötkött

  • 6 Recept
Oxfilé i yakinikusås

Oxfilé i yakinikusås

Igår åt vi så fantastiskt gott att jag bara måste skynda mig att skriva ner innan jag glömt hur jag gjorde
Dubbelmarinerad nötstek

Dubbelmarinerad nötstek

Lägg köttet i en ugnssäker form. Stek det i ugnen utan salt och peppar till en innertemperatur 65–70º. Koka upp vatten, salt, svartpeppar och skalade skivade vitlöksklyftor
Portergryta med nötkött

Portergryta med nötkött

Skär köttet i tärningar. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skär morötter och palsternacka i skivor
Pepparrotskött

Pepparrotskött

800 g nötkött. 800 g nötkött. Pepparrotskött. 1 morot. 1 gul lök. 1 lagerblad. 8 st vit- el. svartpepparkorn. ½ msk salt

Nudlar med broccoli och oxkött

Koka nudlarna och låt dem rinna av. Blanda nudlarna med soja. Klyfta lök och tomat. Hacka vitlöken. Strimla köttet