Oxfilé i yakinikusås Igår åt vi så fantastiskt gott att jag bara måste skynda mig att skriva ner innan jag glömt hur jag gjorde Gott Och Blandat
Ugnsbakad högrev med feferonidressing Bind upp köttet med bindgarn, för att köttet ska få en jämnare tillagning. Kryddblandning. Mortla svartpepparkornen Hemmets Journal
Dubbelmarinerad nötstek Lägg köttet i en ugnssäker form. Stek det i ugnen utan salt och peppar till en innertemperatur 65–70º. Koka upp vatten, salt, svartpeppar och skalade skivade vitlöksklyftor Hemmets Journal
Portergryta med nötkött Skär köttet i tärningar. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skär morötter och palsternacka i skivor Hemmets Journal
Pepparrotskött 800 g nötkött. 800 g nötkött. Pepparrotskött. 1 morot. 1 gul lök. 1 lagerblad. 8 st vit- el. svartpepparkorn. ½ msk salt Therése mat & bak
Nudlar med broccoli och oxkött Koka nudlarna och låt dem rinna av. Blanda nudlarna med soja. Klyfta lök och tomat. Hacka vitlöken. Strimla köttet Hemmets Journal