Dags igen. Nya bullar med saffran. Åtta påsar saffran har redan använts och fler kommer det att bli. Den här gången blev det bulldeg i långpanna, väldigt smidigt må jag säga
Smält smöret i en kastrull och vispa i kakao. Låt svalna. Vispa ihop ägg och socker i en skål. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen
Att baka bars är tydliggen min grej för tillfället. Tycker att det är så smidigt att baka i en långpanna och så blir det lite mindre mängd än i en vanlig kakform vilket är bra för mig som så fort vill baka något nytt
Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke för att sedan hälla över blandningen i ägg och socker smeten
I lördags stod vi i köket i princip hela dagen. Det bakades surdegsbröd, pepparkaksdeg, saffransfudge med pistagenötter, tryffel med calvadoscreme & chili, rocky road och fantastiska lussekatter