Tjälknöl Lägg det frysta köttet i en ugnsfast form. Tillaga i nedre delen av ugnen. Stick in en köttermometer när köttet tinat, det tar 2-3 timmar Hemmets Journal
Tjälknöl Snart oktober som ju kallas slaktmånaden. En annons från en livsmedelsbutik som är känd för sin fina köttdisk påminde mig om detta MatSkap
Fläskfilé - kallskuren och marinerad med soltorkade tomater En rätt när man är många och kan förberedas dagen innan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena Sandbergs receptblogg
Kallskuren oxfilé Igår firade jag min svärmor som fyllde 70 och vår dotter som fyllde 25 i torsdags. Vi bjöd på buffé med kallskuren oxfilé Lars-Eriks genväg till gourmetmat
På buffén - strimlad kyckling i pimpad tomatsås De senaste året har jag i mitten av maj haft öppet hus med buffé, i samband med att jag fyllt år. I år blir det annorlunda SMASKENS.NU