Imorgon är det äntligen midsommarafton. Jag längtar efter sill och färskpotatis och allt annat gott som hör den stora dagen till – och så jordgubbar förstås
Jag bjöd på hur mycket choklad som helst under söndagens fika (känns det som i varje fall). Även om det mesta var i mer "småbits"-format (det vill säga mindre munsbitar såsom Almond butter cups, praliner, chokladbollar), gjorde jag en större mjuk kaka - med massor av choklad i såklart
Receptet hämtat från boken "Baka med LCHF" av Mariann Andersson men jag har använt honung istället för sötningsmedelLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Vänd gärna runt äpplena i smöret någon gång under tiden som de är i ugnenJag valde att servera mina äpplen idag med underbar vaniljglass (finns ju numera även LCHF glass och sockerfri glass)Ät innan äpplena kallnat helt