Melonsallad med fetaost melon. 1fetaost. 1gurka. 1mynta. 1urkärnade kalamataoliver (valfritt). 1lime. 1flingsalt och nymald svartpeppar Svt
Rabarberkyckling Förra veckan bjöd jag hem min far, min sambo och min syster och hennes sambo på middag- hemma hos min syster och hennes sambo Emilias mat & bak
Kärleksmumskladdkaka 28 januari, 2019. Kärleksmumskladdkaka. Yes. Älskar du kärleksmums och kladdkaka. Testa denna beroendeframkallande kärleksmumskladdkaka Kardemumma Gumman
Indisk gryta med falukorv Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen. Strimla lök, vitlök och skalad ingefära i små bitar. Skär falukorven i strimlor och blomkålen i mindre bitar www.koket.se
Spenatgryta med bakat ägg och vitlöksbröd 200 g vitlöksbaguette. 400 g fryst bladspenat, tinad. olivolja. 1 gul lök, hackad www.coop.se
Mazarinkaka Det känns som att temadagarna har avlöst varandra sista tiden, och nu är det dags att fira Mazarindagen CakeByMary
Mias pastagratäng med broccoli & bacon Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fullkornspasta 1 st broccolihuvud 4 st tomater 0,5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta(or) 280 gram bacon 1 dl grädde 0,5 dl mjölk 150 gram ost 1 msk grönsaksbuljong 0,5 huvud romansallad 0,5 knippa(en) morötter 1 odefinierad salt 1 huvud olivolja 1 odefinierad vinäger 1 odefinierad svartpeppar 1 tsk örtkrydda Köp receptet www.tasteline.com
Indisk gryta med Quorn, cashewnötter och ingefära Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram quorn , (1 paket) Kryddpasta 100 gram cashewnötter 2 msk rapsolja 2 msk ingefära , färsk, riven 1 msk garam masala 1 tsk spiskummin 2 msk honung 1 tsk salt 1 krm cayennepeppar 400 gram passerade tomater , (1 burk) 200 gram kokosmjölk , (1/2 burk) 1 olja , till stekning Köp receptet www.tasteline.com