Godaste revbenen everMåste dela med mig av ett recept jag gjorde till jul. Jag brukar inte lyckas med revben alls men nu hade jag fått tag på ett recept jag ville ge ett försök
På förra årets julbrunch bjöd jag på julknäcke med laxpaté i miniformat. Julbord. När jag var liten firade vi nästan alla julaftnar i Göteborg hos farmor och farfar med ett västkustskt julbord
Sista veckan innan jul är det dags för lite candy factory i hemmet. JULGODIS – pepparkaksfudge. Naturligtvis har vi tillverkat en gammal goding, Rocky road
Det här är nougatbomber. En salig blandning av fett och socker som dessutom smakar riktigt bra. Corn flakes och nötter är det i bland annat så det blev lite knaprigt och ihop med nougaten så var det perfekt
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Det brukar vara tradition här hemma att det görs julgodis som sedan slängs strax innan påsk. Men det går ju inte att hålla sig borta från detta julgodistillverkande
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fick bidra med lite julgotter
Julbordets köttbullar brukar gå åt i ett nafs här hemma. Kryddpepparn för att det är jul förstås men också en skvätt D´Elidas, inte för hettan utan för pricken över i
Tweet Pin ItMjuk pepparkaka är perfekt att bjuda på till fika under julen och det är egentligen en smaksatt sockerkaka så den är inte alls svår att göra
Det känns som att hela bakbloggsvärlden på internet just nu svämmar över av mumsiga julrecept. I min värld handlar det fortfarande om att återvända från årets mest långdragna sjukstuga hemma, men veckorna går och snart är det första advent