INGREDIENSER. 100 g vit choklad. 150 g mjukt smör. 150 g philadelphiaost. 250 g florsocker. GÖR SÅ HÄR. Smält chokladen över ett vattenbad och låt den sedan svalna något
Och det är så roligt, för småkakor kan så enkelt varieras i det oändliga. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader, ca 15 minuter tills kakorna är gyllenbruna
Kladdkaka med marängsviss-topping. 6 november 2014, 22. 49. Imorgon, den 7/11, är det kladdkakans dag. Många passar på att baka en kladdkaka för att fira, och jag är inget undantag
Hej allesammans,. Hoppas allt är bra med er. Jag ska alldeles strax sticka iväg och träna en timme och sen måste jag tvätta och packa lite grejer inför imorgon när jag och mina föräldrar ska åka upp till stugan
Jag får besök om några dagar, något jag ser fram emot otroligt mycket. Så idag har jag pysslat med att fylla frysen med gott att bjuda på under dagarna som mitt besök är här