600 g kycklingfilé (jag använder Lindströms frysta filéer). Dela kycklingfilérna i 3 bitar. 600 g kycklingfilé (jag använder Lindströms frysta filéer). Dela kycklingfilérna i 3 bitar. 600 g kycklingfilé (jag använder Lindströms frysta filéer). 600 g kycklingfilé (jag använder Lindströms frysta filéer)
Det enda man behöver göra är att steka på kycklingfiléerna så de får en fin färg. kycklingfilé (jag brukar ta en kycklingfilé per person men då räcker det till lunch dagen efter)
Fläskfilé med mango chutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Jag älskar ju i och för sig kyckling i alla dess former så jag är inte så svårflörtad när det gäller just det men jag lovar det här är riktigt gott
I lördags så gjorde vi en supergod kycklingpaj. Fyllningen bestämmer man egentligen helt själv så vi fräste kycklingbitar med paprika och gullök och lade i pajskalet efter att jag förgräddat det i 10min på 200grader i ugnen
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget