Salta och peppra kycklingen. Vänd och stek på andra sidan tills kycklingen är klar. Ta upp kycklingen och tillsätt kryddblandningen i pannan, låt kryddorna suga åt sig av stekfettet
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Strimla kycklingen och lägg ner. 1 kg kycklingfilé. 2 kycklingbuljongtärningar eller motsvarande. 1 kg kycklingfilé. 2 kycklingbuljongtärningar eller motsvarande
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bryn kycklingen runtom. 500 g kycklinginnerfilé eller kycklinglårfilé. 1potatis eller risSå här gör du 40 minuter Dela varje kycklinginnerfilé eller lårfilé i 2 bitar. Låt grytan puttra i 7–8 minuter eller tills kycklingen är klar