INGREDIENTS 200 g mjuka gräddkolor, jag använde Mullsjö gräddkolor 4 msk vispgrädde 180 g mjölkchoklad 100 g äggvita (3 st) 15 g vaniljsocker (1 msk) 3 g salt (0,5 tsk) 250 g strösocker (2,5 dl) 130 g glykossirap 110 g vatten (1,1 dl) 400 g mjölkchoklad
Glad Påsk. De flesta av er har väl fullt upp idag med matlagning och andra bestyr. Här är det faktiskt riktigt lugnt, men imorgon blir det desto livligare för då kommer hela familjen hit på lunch
Gräddkola. 28 November 2015 /. 18. 31 /. Julbak. /. Permalink /. 1. Vi har alla våra egna receptböcker (läs. Sju sorters kakor) med gamla, traditionella recept på bullar, chokladbollar och knäck som tas fram varje gång det är dags att baka
Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Jag älskar brända mandlar och har länge tänkt prova att göra det själv hemma. Och idag blev det av. Dom såg inte likadana ut som när jag köpt dom, men minst lika goda