Häll därefter i mörk choklad och hasselnötter. vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel med varandra. Om du vill överraska med nygjorda muffins kan du baka på morgonen och äta först på kvällen)
Smält choklad i vattenbad tillsammans med kanel och vanilj. Här kommer ett försök till den berömda “Urrakin egiña" som betyder "gjord medhasselnötter" på baskiska
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Dessa har jag valt att dekorera med en härlig chokladganache och hackade hasselnötter. Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott
vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel med varandra. Häll därefter i mörk choklad och hasselnötter. Om du vill överraska med nygjorda muffins kan du baka på morgonen och äta först på kvällen)
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Hur gott som helst ihop med potatisen och knapriga hasselnötter. Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Bryt ner chokladen i en skål och låt den smälta över en kastrull med kokande vatten. Blanda mandel och choklad, klicka ut på bakplåtspapper och ställ sedan in i kylen
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Hacka chokladen och blanda tillsammans med den rostade müslin, tranbär och russin. ) har jag rågflingor, havre, knapriga hasselnötter, pumpafrö, linfrö och solrosfrö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.