bröd

bröd

  • 4 Recept
Tekakor

Tekakor

Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Nyttigt kesobröd utan mjöl!

Nyttigt kesobröd utan mjöl!

Grädda brödet mitt i ugnen ca 18-20 min. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa äggen fluffiga och blanda ner keson
Glutenfria tekakor (bästa receptet!)

Glutenfria tekakor (bästa receptet!)

Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Tekakor

Tekakor

Nagga bröden med en gaffel. Grädda bröden 4-6 minuter i 250 grader i mitten av ugnen. Gör så hör. Smula jästen i en degbunke och häll över vattnet