Men hej på er. Här har fröken gått i dvala med bloggandet som vanligt. (. Jag vill så mycket med bloggen men jag har inte riktigt inspirationen att ta tag i det, men jag ska verkligen verkligen försöka
Det har varit mycket småkaksbakning här hemma. De här goda krämiga kokostopparna är enkla att baka. I receptet är det vaniljkräm , så de blir extra saftiga
På förfrågan kommer nu här mina citrontips från Nyhetsmorgon där jag var med i början av mars och visade hur man tar hand om hela citronen - inte bara i maten
Tillbehör (välj dina egna favoriter)tortillas eller tacoskalfrukt och grönt, t ex avokado, röd lök, majs, morötter, sallad, tomater, ananas, banan, majsost, t ex riven hårdost och/eller fetaosthommosgräddfiltacosalsajordnötterinlagda jalapenosmarinerade, svarta bönor
1. Brygg te enligt anvisningarna på förpackningen, tillsätt socker efter egen smak och kryddor. 2. Låt svalna, pressa ner citron och ställ i kyl till servering
(Det gör jag när maken inte känner sig lika sugen på mina antiinflammatoriska kryddor). Lägg några ayurvediska kryddor i ditt te och du får en härlig antiinflammatorisk brygd med härliga aromer att njuta av