1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Hacka löken och skiva selleristjäkarna tunt. Fräs tillsammans med pressad vitlök i olivolja i en gryta tills löken mjuknar
1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
1. Koka pastan knappt färdig i saltat vatten, häll av och spara 2 dl av kokvattnet. Fräs under tiden bacon och broccoli hastigt i lite smör utan att få färg, häll i grädde
1. Koka tortellini knappt färdig i saltat vatten, häll av och spara 2 dl av kokvattnet. 2. Blanda pasta och färskost i kastrullen, rör om, späd med kokvatten till lagom konsistens
Skölj purjolöken och skär den i strimlor. Hacka löken fint och tärna falukorven. Fräs purjolöken, löken och falukorven i en rymlig kastrull ett par minuter
Susannes mustiga höstgryta med fläskkött 6 port. Att göra köttgrytor är verkligen härligt. Man kan variera dem nästan hur mycket som helst, och låter man bara köttet koka tillräckligt länge, så blir det också alltid gott
Koka makaronerna nästan färdiga. Strimla baconet och stek nästan klart i en stekpanna. Skala och hacka löken och skiva svampen och låt det fräsa med baconet ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.