En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. Då blir botten extra krispig och god. Ett tips om man gör egen pizza hemma är att införskaffa en pizzasten till ugnen
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Men idag regnade det inte och ändå gjorde vi något annat än grillade till middag. Jag var lite sugen att göra en nektarinpaj idag men det har varit så varmt och så hög luftfuktighet så jag orkade inte börja göra paj
Jag glömmer fortfarande att ta bild på ungefär hälften av det jag lagar eller bakar och de gånger jag kommer ihåg blir det halvsuddiga mobilbilder men det kanske är bättre än ingenting
Piroger med ost och skinka eller minicalzone – du får kalla dem vad du vill. Fyllning till pirogerna. Gott är det, hur som helst, och planerar du en picknick så är det här lunchen du vill ha med dig ut