Blev perfekt och kommer därför även att göras imorgon fast i mini varianter med olika fyllningar. Jag testade idag att göra min egen variant på pizza efter att jag sett så många andra blogga om det
Det finns mycket goda receptmed kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
Toppa medlöjrom, citronpicklad lök och dill. Smaka av med salt. 11 citronpicklad lök (se recept nedan). Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Förgrädda pizzabottnarna i cirka 8 minuter
Dela degen i önskat antal bitar och kavla ut dem till små, tunna pizzabottnar. Blanda ihop skaldjuren med gräslöken, smörgåskrassen och någon matsked citronsaft
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.