Lammrack

Lammrack

  • 10 Recept
Lammracks

Lammracks

Lammracks är så enkelt men känns ändå lite extraordinärt. 500 g lammracks. 500 g lammracks. Lamm är en av få favoriter när det kommer till kött för min egen del
Lammracks, oj oj oj så gott!

Lammracks, oj oj oj så gott!

 Lammracks på grillen är alldeles fantastiskt gott. Ingen smak av kofta där inte. Dessutom riktig snabbmat
Rotfruktsgratäng (paleo)

Rotfruktsgratäng (paleo)

 . Detta blev verkligen ett gott tillbehör helt utan mejeriprodukter. Är säkert gott att även tillsätta ev kyckling, köttfärs till en gratäng
Lammracks med grönsaksragu och rotfruktsgratäng

Lammracks med grönsaksragu och rotfruktsgratäng

Några lammracks som får steka till 58g i innertemperatur är alltid rätt. 6st Lammracks1msk Olivolja2st Vitlöksklyftor1tsk MyntaSalt & peppar från kvarnGrönsaksragu. Lammracksen, gnid in racksen med oljan och kryddorna, stek i en panna runt om till en fin gyllene färg runt om, efterstek i ugn ca 120g till 58g i innertemperatur, använd en stektermometer. När lammracksen är klara så låter ta ut dem ur ugnen och låt vila i ca 10min, skär i portionsbitar, under tiden så fräser du på grönsakerna i oljan och vitlöken. 6st Lammracks
Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Lammracks med primörer, svamp och linser

Lammracks med primörer, svamp och linser

Lammracks. Skär upp lammracksen och lägg dem ovan på lammet, ringla över rödvinssåsen och avsluta med att dekorera med en timjankvist