fisk

fisk

  • 15 Recept
populärt recept

populärt recept

helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop
Ugnsbakad laxsida

Ugnsbakad laxsida

Blanda olja, citronskal och saft, riven ost, örter, honung, salt och peppar. Lägg laxen på plåt med bakplåtspapper
Ugnsbakad lax med dill och räkor

Ugnsbakad lax med dill och räkor

Rör i dill och räkor, och häll över fisken. Strimla purjolöken och lägg i en smord form. Lägg laxen ovanpå och krydda med salt och peppar
Kalasgod spätta i hummersås

Kalasgod spätta i hummersås

Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Spätta med dill- och citronsås

Spätta med dill- och citronsås

Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter tills fisken är klar. Spätta med dill- och citronsås. 4 portioner. Ingredienser
Spätta med romsås

Spätta med romsås

Stek fisken och koka potatisen. Servera fisken med potatis, romsås och gurktärningar. Panerad spättafilé (fryst)
Ugnsbakad spätta (4 portioner)

Ugnsbakad spätta (4 portioner)

Detta är ett busenkelt sätt att laga riktigt god fisk. 600 g spättafilé2 dl smetana2 msk fiskfond1 dl vatten1 kruka dill. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter. 2 msk fiskfond
Spätta med kiwi och apelsin

Spätta med kiwi och apelsin

Skölj fiskfiléerna och lått dem rinna av. Ställ fatet mitt i ugnen och låt fisken koka ca 15 minuter eller tills den är vit och ogenomskinlig
Torsk med äggsås

Torsk med äggsås

Vi åt inte så mycket fisk hemma, som det ju lätt blir om en eller flera familjemedlemmar inte tycker att det är så gott
Pasta med makrill i tomatsås

Pasta med makrill i tomatsås

Fisk. 10 Jun. 09. 10. Pasta med makrill i tomatsås. 0kommentarer. Godmorgon, godmorgon. Idag är jag minsann ledig (tills mötet ikväll), men jag fick minsann ställa klockan idag ändå
Pasta med kräftstjärtar i tomatsås

Pasta med kräftstjärtar i tomatsås

Det är allt en härlig tid vi hemmaodlare befinner oss i nu, för det är nu vi får utdelning av de åtskilliga timmar som vi lagt ner på planerande och förberedande