Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Igår ville jag ha lite olika dipsåser och då hittade jag bland annat på den här goda avocadosåsen. Den var perfekt till goda brödsnacks (recept på dem kommer inom kort)
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Att göra egen ostsås är relativt enkel match. Skit i den gula såsen med smak av cheddar (läs. industri) som man köper på burk och rör till en egen istället
Dela avokadorna. Gröp ur fruktköttet ock lägg det tillsammans med rädisorna (spara några till garnering) och krabbköttet i matberedaren med metallkniven monterad
Om du varit på en reklambyråfest i The Big Apple så vet du att det serveras hinkvis med guacamole som gärna äts skedvis med lite majschips eller friterat majsbröd
Skala och tärna moroten mycket fint. Skiva vitlöken och finhacka gullöken. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme