Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Att göra den perfekt runda pizzan är kanske svårare än det ser ut att vara. Här tacklar vi det på ett lite annorlunda sätt, genom att göra en smet som mer påminner om pannkakssmet
Skölj samtliga frukter. Plommonen. Kärna ur och skär dem i 4 bitar. Skalen ska vara kvar. . Äpplena (skal kan tas bort) men äppelbitarna tappar dock helt sin form och blir till mos
Dags för stenfrukt igen. Åh, jag älskar den här säsongen. Idag är det plommon som gäller. Den här plommonpajen är, som alla smulpajer, väldigt enkel att baka