Skala och skiva potatisen tunt, låt ligga i vatten till stekning. Putsa filén, dela i 3 eller 6 bitar. Vispa grädde och blanda i vitlöksost, crème fraiche och pressa ner vitlöken
Det här med pyssel och ‘småpåtas’ är inte heller min grej, så om ni vill se hur cheesecaken skall se ut ‘på riktigt’, så hittar ni en massa fina bilder (och receptet förstås) här och pajen i miniformat här
Fisk Florentine. Älskar kombon fisk och bladspenat. En riktig klassiker är fisk Florentine. Istället för vitvinssås gjorde jag en syrlig citronsås till
Herrrrrrrrrreguuud så gott, som Ranelid skulle ha uttryckt sig. Men det här var verkligen helt super. Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad
5 dl grädde (matlagnings går bra). Till middag igår lagade vi en heeelt fantastisk god sparrissoppa. Den färska sparrisen är ju som allra bäst nu och då är det bara att passa på och handla