Låt kakorna kallna helt innan du börjar mumsa. Det är inte tätt med recepten och än glesare med Månadens sötsak-bidragen, men nu är temat choklad och det är sista timmarna på april månad
Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
Ställ ugnen på 175 grader, och ta fram en plåt / form och klä den i bakpapper eller smörj och bröa. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
Idag fyller jag år, 24 har jag hunnit bli. Känner ingen större skillnad idag från igår men dagen fick mig ändå att inse att tiden går fort, alldeles för fort
Vispa ägg, sockersorterna och vattnen. Låt massan få en luftig konsistens. Blanda lättfil och margarinet och tillsätt mjölet blandat med kryddorna och bikarbonatet
2 egg1 ½ dl sukrin eller fruktose3 dl hvetemel2 ts bakepulver¼ ts salt3 ss raps- eller soyaolje1 dl skummet melk3-4 epler2 ts kanel2 ss sukrin eller fruktose2 ts vaniljesukker (smakssak)Forvarm kjelen på lav varme
Grädda i ugnen i cirka 15 minuter, eller tills kakorna fått färg. Sätt ugnen på 175 grader. Rör margarin och socker poröst i en skål med en slev eller trägaffel