1,5 dl creme fraiche. 1 msk vaniljsocker. 1,25 dl vispgrädde. Värm ugnen till 180°. Häll smeten i formen och grädda ca 40-60 min, jag sänkte värmen till 150° efter 30 min och lät den stå inne i 15 min till, alltså 45 min. 1,5 dl creme fraiche. 2 ägg 1 msk vaniljsocker. 1,25 dl vispgrädde
1 stor gul lök eller två mindre (eller 2-3 finhackade vitlöksklyftor). 1/2 kruka färsk basilika, strimlade blad. 1 stor gul lök eller två mindre. 1/2 kruka färsk basilika
1 kg kycklingfilé 1 st philadelphiaost med grillad paprikasmak2 msk Kycklingfond 2,5 dl mellangrädde 1-2 tsk paprikapulver Lite cayennepeppar Salta efter smak Gör såhär Skiva kycklingfilén i cm tjocka bitar. 2015-08-20 @ 11. 1 kg kycklingfilé. 1 st philadelphiaost. 1-2 tsk paprikapulver
Baka i ugnen ca 1 timme. Sätt ugnen på 200°. Picka ett par hål i potatisen. Lägg gärna metallfolie under potatisen för den droppar lite under bakningen