Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Låt degen jäsa i 25 minuter under bakduk. Nagga med gaffel och låt jäsa i 2o minuter under bakduk. Grädda tekakorna i ca 15-20 minuter, tills de fått fin färg
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Kör degen 10 minuter i maskin tills den bildat gluten och känns elastisk, glansig och fin på ytan. Lägg ut degen på ett mjölat bord och låt vila 20 minuter. Grädda i 9-11 minuter, dom ska få en fin gyllenbrun färg