crepes

crepes

  • 7 Recept
Champinjoncrêpes med skinka

Champinjoncrêpes med skinka

Ingredienser Portioner. 4 600 g färdiga pannkakor 1 gul lök 1 förp frysta, skivade champinjoner (à 450 g) 1 msk smör eller margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse (Maizena) 240 g strimlad, rökt skinka 2 msk persilja salt och peppar 2 dl riven gratängost Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Crêpes med Köttfärs

Crêpes med Köttfärs

Crêpes är superduperbra mat att göra när man har gjort lite för mycket pannkakor. Fyllningarna går att variera i oändlighet och jag hade faktiskt med mig en fylld pannkaka till lunch på jobbet idag också fast då var det med kräftstjärtar, ägg och keso
Crepés med tonfiskröra

Crepés med tonfiskröra

En rätt man kan förbereda och servera som ensamrätt eller som förrätt. 4 st. Ugnstemperatur 200 grader. Tonfiskröra
Köttfärsfyllda crepes - LCHF

Köttfärsfyllda crepes - LCHF

För några dagar sedan blev jag fruktansvärt sugen på crepes. Crepes med köttfärsfyllning. Crepes med köttfärsfyllning
Crêpes med skinkstuvning

Crêpes med skinkstuvning

Crêpes med skinkstuvning. Crêpessmet. 2½ dl mjöl. ½ tsk salt. 2 tsk socker. 6 dl mjölk. 3 ägg. 45 g smält smör. Skinkstuvning
Crêpes med champinjonstuvning

Crêpes med champinjonstuvning

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Egentligen är jag inte så värst förtjust i crêpes, tycker att pannkakor ska ätas med sylt
Crêpes med champinjoner, bacon och ost

Crêpes med champinjoner, bacon och ost

Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda