Du behöver. 1 blomkålshuvud. 3 st ägg. 50 g riven ost. 2 msk fiberhusk. 1 msk oregano. 1 msk basilika. Gör såhär. Ovan ser ni recept på själva pizzadegen
Kryddig grönpeppar köttfärslimpa. 1 kg nötfärs3 msk kalvfond2 ägg1 stor gul lök (finhacka)1 msk tomatpuré1,5 msk sambal oelek0,5 burk grönpeppar i lagVitpeppar, svartpeppar, aromat (eller salt)Blanda alla ingredienserna i en stor bunke
I går så åt vi så god mat, snabbt och enkelt var det ocksåJag hade köpt en så god kassler från värmlands chark, den var precis som jag ville ha den, så där köttig och god, det värsta jagvet är kassler som smakar lite så där gummiaktigt eller ihoppressatkött, det är lika dant med skinka, den ska va så där köttig ismak och konsistent och inte nån hoppressad variant, nä jag lägger gärna några kronor extra för att få en god skinka eller kassler
Badrumsrenoveringen går sin gilla gång och jag börjar så smått vänja mig vid att bo i en lägenhet som har ett tjockt lager byggdamm typ överallt trots hantverkarnas rigorösa försök att plasta in dörröppningen till badrummet som renoveras
Pratade om filodegspajer på jobbet för länge sen. Insåg då att jag aldrig testat göra det. Nu blev det i alla fall av, och jag kan säga att det blev verkligen supergott
Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i lite sprayolja i stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig