Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Mr C kom hem med en hel drös jordgubbar. Och vad passar väl bättre då än att baka jordgubbspajer. Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medan himlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisst men jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Har ni börjat äta julmat ute i stugorna. Igår kväll gjorde jag en vegetarisk Janssons frestelse eller som min svärmor brukar kalla den vegetariska varianten för Olssons frestelse
Här kommer recept på vaniljkräm som är jättegod och enkel att göra. Hemmagjord vaniljkräm är så himla mycket godare än de som man kan köpa färdiga i livsmedelsbutikerna så det är väl värt att göra egen