Jag har snöat in mig på rullader. ) Denna gång blev det lövbiffsrullader. Mums. Här är receptet på Baconlindade lövbiffsrullader med chilikryddad färskost
Lägg köttbiten i en gryta som tål ugn. Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Ta sedan ut grytan och dela köttet genom att dra i det med två gafflar
Köttet var otroligt mört och gott. Bryn köttet i en het panna så att det får färg. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek i ugnen tills köttet har en innertemperatur på 72 grader
Köttet sköter sig själv i ugnen och glöm smaken av torr, blek söndag fläskstek. Använd den steksky som blir i folie förpackningen till en riktigt smakrik sås eller häll bara över skyn för att ge köttet ännu mera sting vid servering
Åh vad roligt att läsa alla era förslag på mellanmål. Ibland är det lätt att fastna i kesella/keso/proteindrinks-tänket men vilka fantastiska idéer alla har delat med sig av, tummen upp