Gott O Blandat

Gott O Blandat

  • 5 Recept
Pizza till efterrätt

Pizza till efterrätt

Så vansinnigt enkelt och galet gott. Idag har vi haft ett gäng från Getinge AB på heldagskonferens här på Solhaga
Stekpannebröd

Stekpannebröd

Arbeta degen blank och smidig. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37 grader. Knåda degen på mjölat bakbordoch dela den i ca 16 bitar. Nagga och grädda i gjutjärnsstekpanna på medelvärme, ca 2 minuter på var sida. 5 dl socker. 5 tsk hjorthornssalt
Kall Bearnaisesås

Kall Bearnaisesås

Cook Time. Cook Time. Cook Time. Grillad kycklingsallad med ostoch majssås, nachochipsoch. Cook Time. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönorochpotatismos
En lammfiol i ugnen

En lammfiol i ugnen

Den va lite halvfrusen fortfarande när vi ställde in den och bilden blev väl lite sådär men det blev i alla fall fasligt gott