Tillsätt rivet citronskal, likör eller söt citronsaft och vallmofrön och vispa lite till. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, i ca 5 minuter tills marängen är tjock och fluffig. Grädda mitt i ugnen, ca 1 timme, tills kakorna släpper papperet
När jag ser allt gott han lagar till barnen, önskar jag att jag vore ett barn på just den förskolan. Häll på cognac och rött vin och rör till sockret lösts upp
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Ljuvlig lördag till er vänner och hoppas att solen skiner på er idag. Idag väntas det bad och sen blir det kalas ikväll och det står grillat och jordgubbstårta på menyn
Jag har fortfarande lite jetlag men efter en natt sömn till borde jag vara på banan igen. Därför blir det bara lite lätt mat på kvällarna men till helgen ska jag göra en liten påskbuffé tänkte jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.