Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
4 pers 500 g kycklingfilé 50 g parmesanost 2 ägg 400 g körsbärstomater 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl matvete 1 hönsbuljongtärning 100 g ruccola salt,svartpeppar olivolja Gör så här. 500 g kycklingfilé
Strimla kycklingfiléerna, skala och skiva lök och vitlök, skiva champinjonerna. Fräs kyckling, lök, vitlök och champinjoner i olja utan att det får färg
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Friterad kyckling. Skär kycklingen i lagom stora bitar och blanda ner kycklingbitarna i smeten