Nu äntligen är snön här och jag får skotta snö… det gillar jag. En promenad i detta vackra landskap blev det också, det roliga är att man kan se massor av spår i snön av olika djur
Paneer är en indisk ost som går att steka. Den smakar inte så mycket utan får smak av den mat den tillsätts i eller så tillsätter man salt och olika kryddor eller någon god marinad när paneeren steks
Denna gjorde jag förra veckan och den var tok god. =) 4 personer 1 kg kycklinglårfilé1 röd chili1 röd lök2 klyftor vitlök2 msk finhackad ingefära1 msk Garam Masala1 tsk malen koriander2 tsk gurkmeja4 msk tomatpuré2 dl matyoghurt1 burk kokosmjölkmatolja1
Jag köpte en jättelik indisk kokbok med över 1000 recept i julklapp till J. Intentionen var att 2016 skulle bli året då vi lärde oss laga indisk mat på riktigt
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt