Sallad

Sallad

  • 18 Recept
Brysselkål | Recept ICA.se

Brysselkål | Recept ICA.se

Ingredienser Portioner. 4 500 g brysselkål 2 vitlöksklyftor 4 kvistar bladpersilja 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Senapsdressad julsallad med apelsin, granatäpple och hackade mandlar

Senapsdressad julsallad med apelsin, granatäpple och hackade mandlar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Sallad 2 st apelsin(er) 1 st fänkål 1 st granatäpple(n) 65 gram salladsmix 1 st krispsallad 100 gram sötmandel 0,5 kruka(or) färsk persilja Senapsdressing 4 msk olivolja 0,5 msk vit balsamvinäger 1 msk senap grovkornig 1 tsk citronsaft 1 tsk agavesirap 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Sallad på rostade rotfrukter och skinka

Sallad på rostade rotfrukter och skinka

Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. 1 liter blandad grönsallad. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg blandade rotfrukter rödlök, morötter, palsternacka, rödbetor 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk hackad färsk rosmarin 1 burk linser 1 liter blandad grönsallad 250 g skivad rökt skinka Sås
Julens bästa sallad

Julens bästa sallad

Sen kan man självklart servera julens bästa sallad på julbordet. Julens bästa sallad innehåller ingredienser som grönkål, rödkål, apelsin, granatäpple, fikon och rostade valnötter och en härlig vinägrett som binder ihop alla smaker
Äppel- och valnötssallad

Äppel- och valnötssallad

Blanda allt med rucolan i en salladsskål. Häll dressingen över salladen. Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Grönkålssallad

Grönkålssallad

Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl till en krämig sallad. Skölj och finstrimla grönkålen
Recept & mat

Recept & mat

1. Blanda kålen ordentligt med. balsamvinäger, olivolja och salt. i en bunke. 2. Skär bort skalet från citrusfrukterna