Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Ny vecka, nya tag som man brukar säga. På lördag har vi kalas för Clara och eftersom vi ska bjuda gästerna på snittar och bubbel måste jag göra en djupdykning bland kokböckerna och leta upp några bra recept på småplock och snittar som (helst) går att förbereda några dagar i förväg
Inte riktigt som originalet ”Philly steak sandwich” men ett fullgott vegetariskt alternativ. Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Vegetarisk ”Philly cheese steak” sandwich