Ni har väl inte missat att det är fettisdagen i morgon. Själv gillar jag semlor men kan ibland tycka att det blir alldeles för mycket bröd och för mycket grädde
Det är ju lite smörgåstårtetider nu, får man väl ändå säga. Skolavslutning, konfirmationer, studenter och andra somriga saker man vill fira görs ju enkelt och väldigt gott med just smörgåstårta
Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Botten. 2 st Frukt och nötbars. 20 urkärnade dadlar. 1 msk smält kokosolja. Mixa alltsammans noggrant i en mixer, häll allt i en smörpappersklädd springform i storleken 16 cm i diameter, formen hittar du här i vår butik Pressa/tryck ut allt så det täcker hela botten av formen
Så här gör du. 40 minuter. Smält smöret och låt det svalna en stund. Sätt ugnen på 185 grader. Blanda samtliga ingredienser i en skål och rör om med en visp