Den elfte augusti förra året firade vi tioårig bröllopsdag, min man och jag. Det var en vanlg torsdag i augusti, och förutsättningarna för att fira med pompa och ståt (och barnfritt) var i stort sett obefintliga
Här får tofun sällskap av en svart bön- och vitlöksås som ger en lätt fermenterad och salt smak, tamarindens sötsyrliga karaktär, hoisinsåsens mustighet och den legendariskasrirachachilin sätter pricken över i
»Vad kan man göra av vitkål. Den frågan ställdes i gruppen LCHF-recept på Facebook för ett par dagar sedan och det gick upp för mig att jag nog sitter och tummar på ett trumfkort
Fyllda paprikor är något som uppskattas väldigt mycket i min familj. Då mina stora barn inte äter kött men älskar mammas balkan smaker så fick det bli en vegetarisk balkan varint
Det bästa med vintern är bryssekål. Eller snarare kål över huvud taget, om jag ska vara heltärlig. Just nu är favoriterna pickladrödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofu och shiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi