Kladdkaka lär vara det mest googlade sökordet på bakverk. Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Det här blir sista inlägget i serien "Något för alla" – en kaka fullproppad med choklad. Kakan är gjord efter rawfoodprincipen och innehåller inga mejeriprodukter eller ägg
Vegan. Glutenfritt. Ca 2 dl. Lägg i 1 påse riven kokos i en mixer. /matberedare och mixa ihop till en rinnande konsistens, vilket tar ca 10 min eller lite mer beroende på styrka på mixern
glutenfritt,. Vegansk chokladdröm. Tur då att den är så nyttig att du kan äta både en, två och tio bitar, och skulle det bli något över så kan du bjuda såväl veganen som den glutenintoleranta
Vegan. Glutenfritt Mjölkfritt. Vegan. Glutenfritt Mjölkfritt. 20 kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop 3 mosade, mogna bananer (ju mognare desto mer sötma) med 1 tsk ekologiskt vaniljpulver och ½ dl flytande kokosolja i en stor skål/bunke
Glutenfri och Vegan Bär-Citronkaka. Fräscha bakverk med citron och bär är något jag gillar mycket. Visst är bakverk med choklad oslagbara, men ibland vill man ha något "lättare" så att säga