Chokladdröm, no-bake, vegansk, glutenfri & utan raffinerat socker
Maja's Kitchen
Maja's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 6 dl Havregryn
  • 2 dl Kokosolja + lite att smörja formen med
  • 4 msk Kakao
  • 1 dl Riven kokos
  • 1 dl Kokt kaffe
  • 1 dl Agavesirap
  • 2 tsk Vaniljpulver
  • 26 Färska dadlar, urkärnade
  • 1 krm Salt
  •  
  • Chokladkräm
  • 2 frp á 400 ml kokosgrädde (använd bara den feta delen inte kokosvattnet)
  • 12 Färska dadlar, urkärnade
  • 3 msk Kakao
  • 4 msk Hasselnötssmör
  • 2 msk Agavesirap
  • 1 krm Salt
  •  
  • Cake bottom
  • 6 dl(2 & 2/5 cups) Oats
  • 2 dl (4/5 cups) Coconut oil + some to grease the cake form with
  • 4 tbsp Cocoa powder, unsweetened
  • 1 dl(2/5 cup) Grated coconut
  • 1 dl(2/5 cup) Boiled coffee
  • 1 dl(2/5 cup) Agave syrup
  • 2 tsp Vanilla Powder
  • 26 Fresh dates, pitted
  • 1 pinch of salt
  •  
  • Chocolate cream
  • 2 x 400 ml Coconut cream (use only the fatty part, not coconut water)
  • 12 Fresh dates, pitted
  • 3 tbsp Cocoa powder, unsweetened
  • 4 tbsp Hazelnut Butter
  • 2 tbsp Agave syrup
  • 1 pinch of salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.