Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Grädda näst längst ner i ugnen ca 25-30 minuter tills pajen har en fin gyllene färg. Om du gör en bärpaj strö också över 2 tsk potatismjöl
Fördela smeten i det förgräddade pajskalet. Servera pajen ljummen tillsammans med creme fraichen. Klä en pajform, ca 22 cm i diameter, med degen. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 15 minuter. Grädda pajen mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills marängen har fått lite färg
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Kavla ut den i en pajform (30 centimeter i diameter) och ställ kallt ett tag. Förgrädda pajskalet i 15 minuter. Ta ut pajskalet och höj ugnstemperaturen till 200 grader. Häll över äggstanningen och grädda till sist pajen i 35 minuter