Paj

Paj

  • 7 Recept
Ädelostpaj med skinka.

Ädelostpaj med skinka.

Men gratis är ju gott så jag hämtade glatt ut den och den mötte sen sitt öde i en jättegod paj tillsammans med lite rökt skinka
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Grädda näst längst ner i ugnen ca 25-30 minuter tills pajen har en fin gyllene färg. Om du gör en bärpaj strö också över 2 tsk potatismjöl
Björnbärspaj

Björnbärspaj

Fördela smeten i det förgräddade pajskalet. Servera pajen ljummen tillsammans med creme fraichen. Klä en pajform, ca 22 cm i diameter, med degen. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 15 minuter. Grädda pajen mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills marängen har fått lite färg
Västerbottenpaj

Västerbottenpaj

En Västerbottenpaj var givet att vi skulle ha med och den här som jag hittade hos "Mitt kök" var både enkel och supergod
Tacopaj

Tacopaj

Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Västerbottenpaj

Västerbottenpaj

Kavla ut den i en pajform (30 centimeter i diameter) och ställ kallt ett tag. Förgrädda pajskalet i 15 minuter. Ta ut pajskalet och höj ugnstemperaturen till 200 grader. Häll över äggstanningen och grädda till sist pajen i 35 minuter