Kanske ska jag rita lite, läsa eller kanske spela lite spel med familjen. Jag vet i alla fall att vi får lite gofika till eftermiddagskaffet och ikväll ska vi äta en av familjens favoriträtter, nämligen torskrygg med sparris och syrade tomater
0,5 dl skalade sesamfrön. 0,5 dl skalade sesamfrön. Pajskal. Vi äter oftast paj utan skal sedan vi började med LCHF-kost, dels för att det går mycket fortare att göra men också för att Algot aldrig har varit särskilt förtjust i pajskal
Bechamelsås ska det vara i en lasagne i original, men här byter jag ut vetemjöl mot ägg. Vill du ha mer inspiration så hittar du här min grönkålslasagne från samma kokbok
Våfflor är ju så otroligt gott, men kan vara lite svårt att äta om man äter LCHF. Men, det finns ju olika varianter på LCHF-våfflor, men många av recepten innehåller mandelmjöl, och det är inte riktigt något jag tycker är så gott, så jag testade att göra ett eget recept utan mandelmjöl
Det går mycket bra att halvera receptet för samma goda resultat och så fick det bli idag när herr W drog till kvällspasset men frun kände för lite glassigt mellanmål
Denna var ju en höjdare som min mamma skulle ha uttryckt det, detta blev iallafall årets påsktårta. Rör samman grädde, äggulor och sockerersättning i en kastrull
Dessa var klart bättre än förväntat alltså riktigt goda och vi åt våra med vispad grädde. och små bitar för riktigt mäktiga precis som de flesta LCHF bakverk
150 gram smält smör1 dl grädde5 ekologiska ägg1 1/2 dl Ica stevia 1 tsk vaniljpulver1 dl mandelmjöl1 dl kokosnötsmjöl0,5 dl pofiber1 msk fiberhusk2 tsk bakpulversaft från 1 citron Gör så här. Receptet hittade jag här, men jag har ändrat om det lite Ha det så gott/Anna 150 gram smält smör