Mat

Mat

  • 2 Recept
Festlig fläskfilégryta med kantareller och klyftpotatis

Festlig fläskfilégryta med kantareller och klyftpotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gryta 500 gram fläskfilé(er) 1,5 dl vatten 1,5 dl grädde 1 msk kalvfond 1 burk(ar) kantareller , ca 200 g 0 st salt 1 st rödlök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 1 smör 0 st svartpeppar Sallad 0,5 ask cocktailtomat(er) 0 st olja 0,5 st isbergssallad 0 st vinäger Tillbehör 0 st salt 800 gram potatis(ar) 1 olivolja 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal