Chutney

Chutney

  • 4 Recept
Plommonchutney

Plommonchutney

Ingredienser Portioner. 1 l 1 kg halverade, urkärnade plommon 2 skalade, hackade gula lökar 2 - 3 skalade, hackade vitlöksklyftor 1 urkärnad, finstrimlad röd chili 2 1/2 dl råsocker 1 dl vatten 1/2 dl vitvinsvinäger 1 kanelstång 1/2 - 3/4 tsk salt Lägg till i inköpslistan
Plommonchutney

Plommonchutney

Ingredienser Portioner. 1 l 1 kg plommon 2 skalade och finhackade rödlökar 1 msk finriven ingefära 2 1/2 dl rött vin 2 msk balsamvinäger 2 kanelstänger 1 tsk chilipulver 1 tsk salt 2 dl socker 1 apelsin (finrivet skal, kan uteslutas) Lägg till i inköpslistan